dissabte, 16 de maig del 2009

2 anys d'un dia especial

Avui som 16 de maig de 2009, i fa justament 2, el 16 de maig de 2007, l'espanyol va jugar la final de la copa de la UEFA contra el sevilla a l'estadi hampden park, a glasgow.
Aquell dia els pericos mai l'oblidarem, vam perdre a penals, però el record que tenim d'aquell any tan magnífic sempre serà a dins nostre. En tota la competició no vam perdre cap partit, ni la final vam perdre, llàstima dels maleïts penals...
El partit va acabar 2 a 2, amb el gol de Jonatas quan només quedavan 3 minuts pel final de la pròrroga, aquella sensació va ser molt semblant a la del gol de Coro de la salvació, llàstima del final.

En fi, ja han passat dos anys, i no cal pensar més amb el passat i més amb el present. Amb una victòria l'espanyol pot aconseguir la salvació matemàtica i ho aconseguirà. TOTS JUNTS PODEM!