dijous, 21 de gener del 2010

Gran victòria contra el Saragossa, revés a Pamplona...

L'Espanyol es va poder imposar al Saragossa amb un partit molt travat per 2-1. La gran estrella del partit va ser Cristian Álvarez, que va debutar en lliga aquesta temporada.
En la primera part l'Espanyol va ser el clar dominador i al minut 15 Verdú va poder aconseguir el primer gol gràcies a un rebot malafortunat de Carrizo. Quan tot apuntava que la primera part acabaria amb la victòria de l'espanyol, el Saragossa va aconseguir l'empat gràcies a Arizmendi.
A la segona part tot va seguir igual, un partit molt travat. Les grans esperances estaves posades en Fernando Marqués i va tenir que ser ell, després d'una exel·lent jugada de Callejón, el que introduïs la pilota al fons de la xarxa.

Però al cap d'una setmana, l'Espanyol va visitar Pamplona i va sortir derrotat per 2-0.
Aquell partit estava amb tensió pel debut d'Osvaldo, que no va debutar fins la segona part.
El partit va començar fatal, per l'espanyol. Al minut 9, ja perdia 2-0, i els gols, fets per dos ex-pericos: Juanfran i Pandiani.
I quan tot apuntava que l'Espanyol hauria de remuntar, l'Osasuna va continuar atacant i gràcies a l'encert de Cristian Álvarez la golejada no va ser major.
Per l'Espanyol només destacar Víctor Ruiz, Crisitian, Marqués i Márquez, que una semana més, com sempre, van ser els millors per part del conjunt blanc-i-blau.