dilluns, 1 de febrer del 2010

Gran victòria en el fortí de Cornellà!

L'Espanyol va vèncer a l'Athletic per la mínima gràcies a un solitari gol de Luís García. Aquesta victòria reafirma que Cornellà-el Prat és el nou fortí per a l'equip blanc-i-blau.
El partit va començar amb moltes interrupcions ja que els jugadors de l'Athletic queien estesos al terra cada minut a causes de lesions, cops entre jugadors, pilotassos... Aquest fet va comportar que l'Espanyol no pogués portar el domini del partit, un fet molt positiu per a l'Athletic.
El partit va començar amb moltes interrupcions a causa de les lesions dels jugadors bilbaíns. Yeste va tenir que ser substituit i Ustaritz va acabar amb un trau al cap, aquest va poder continuar.
Les ocasions més clares van ser per part de l'Espanyol. Callejón i Osvaldo van ser els jugadors més actius del conjunt periquito. La primera part va acabar sense més importància.
A la segona part va arribar el bon joc, i també el primer gol. Luís García va agafar un rebot d'un xut potent del gran Javi Márquez i va conseguir el primer i únic gol del partit.
Llavors, el Bilbao va agafar les rendes del partit gràcies a Muniain. En canvi, no van tenir cap ocasió. A l'ultim minut Iraizoz va pujar a rematar dos córners i va tenir una pica-baralla amb Cristian Álvarez. Aquest fet li va comportar una targeta groga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada