diumenge, 28 de març del 2010

Masses canvis inesperats


La temporada va començar amb una alineació en que presumia de ser segurament l'onze titular per a tota la lliga. Aquesta alineació estava formada per Kameni (en la porteria no em trobat cap canvi), per una defensa formada per Pillud, Jarque, Pareja i David García. En la defensa ja em trobat tres canvis: el primer, per la tragèdia de Jarque, que ha estat substituït per Víctor Ruiz, i Pillud i David García, que han estat reemplaçats per Chica i Dídac respectivament.
Pel que fa al mig del camp, Moisés i de la Peña eren els intocables. De la Peña, per la seva mala sort en les lesions, li va cedir al lloc a la revelació de la temporada, Javi Márquez. I al lloc on em trobat més canvis és al atac, que a principi de temporada tenia que estar format per Luís García, Iván Alonso, Nakamura i Tamudo. D'aquests 4, l'únic que es salva és Luís García, encara que en qualsevol moment podria ser substituït gràcies al bon moment dels joves com per exemple Ben Sahar o Fernando Marqués. Nakamura, va ser traspassat al Yokohama Marinos, i el seu lloc l'ocupat José Callejón, que en el seu segon any com a blanc-i-blau, actua com a extrem esquerra.
Iván Alonso va començar la temporada sent un home important i un referent de les alineacions de Pochettino, però per l'arribada d'Osvaldo i pel seu mal moment de forma la seva plaça de mitja punta a passat a mans de Joan Verdú, el fitxatge amb més rendiment d'aquest any.
I el canvi més important i inesperat és el de Raúl Tamudo, que ja no entra a les convocatòries del tècnic argentí. La plaça de davanter centre l'ocupa Dani Osvaldo, el flamant fixatge d'hivern.

Són masses canvis per a un equip que no estava preparat a tenir tanta mala sort i tants canvis inesperats en l'any de l'estrena de Cornellà el Prat. En fi. esperem que l'any que bé es faci una bona gestió esportiva i no hi hagi tants canvis i interrupcions en les alineacions de Pochettino.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada