divendres, 26 de febrer del 2010

Goodbye Shunsuke

Ja és oficial: Shunsuke Nakamura deix l'Espanyol a canvi d'1,2 milions d'euros realitzats pel Yokohama Marinos.
Últimament s'estava especulant sobre una sortida del migcampista nipó per retornar al seu país a causa de la seva falta d'adaptació. En els últims dies directius i el president del Yokohama Marinos s'han acostat a Cornellà-el Prat per reunir-se amb la directiva de Sánchez Llibre. La prioritat de l'Espanyol era fer unes rendes voltants als dos milions mentres que el Yokohama Marinos oferia 700.000 euros. En aquells moments va haver un desacord total fins que a la segona reunió van aproximar-se a quantitats òptimes per ambdós equips. La xifra total envolta el milió dos-cents mil euros.
Nakamura va arribar procedent del Celtic Glasgow aquest estiu com el fixatge més mediàtic de la història perica. Totes les mirades estaven centrades en ell i en la inauguració davant el Liverpool va brillar donant la primera assistència de gol a Cornellà-el Prat. Al començament de la lliga, va seguir a un nivell regular fins que va anar decaient fins a ser suplent en totes les alineacions de Mauricio Pochettino.
Ara que ja ha abandonat la disciplina blanc-i-blava, la pregunta és: em de tornar a fer fixatges mediàtics quan a la cantera tenim jugadors de més profit? Una difícil resposta que actualment només la coneixen Planes i companyia. En fi, el temps decidirà quin Espanyol volem tenir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada