dimecres, 16 de juny del 2010

TAMUDO: Orgull i emblema del RCDE

El millor jugador de la història de l'espanyol, Raúl Tamudo, ha abandonat l'entitat al cap de 14 anys al primer equip per la porta d'enrere. Durant un any ple de desgràcies, Tamudo ha tingut diversos problemes amb l'entitat per causes desconegudes encara que molts rumors indiquen a un mal gest per part de l'entitat cap al jugador.
Raúl Tamudo va debutar davant l'Herculés al 1996, on va aconseguir el gol de la victòria a l'últim minut i va permetre que l'Espanyol continués a primera un any més. Després d'aquell immens partit, Tamudo es va aferrar a l'onze titular, on va aguantar 14 anys.
Els seus millors records com a espanyolista han estat els dos gols al primer minut en les dues finas coperes, el gol davant el Múrcia on ens va donar la salvació, els gols dels derbis, de la UEFA... i no acabaríem mai ja que amb 134 gols oficials amb la samarreta de l'Espanyol el converteix en el jugador que ha marcat més gols de la història i també el que més partits ha jugat.
La despedida de Tamudo va ser davant l'Osasuna on l'Espanyol va guanyar amb gols de Forlín i Osvaldo. Tamudo va disposar d'oportunitats clares de gol i se'l va veure molt actiu amb la mitja hora de joc que va disposar. Al final del partit, Tamudo va tenir una digna despedida on es va acomiadar de la seva afició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada