divendres, 3 de desembre del 2010

Primeres 15 jornades de Champions


Després d'un principi de temporada molt ilusionant amb les contractacions de Sergio García, Dani Osvaldo i Aldo Duscher, i també amb els nombrosos debuts de jugadors del planter per part de Mauricio Pochettino, l'Espanyol es va imposar en la primera jornada al Getafe per 3 gols a 1 amb dos gols de la gran estrella Dani Osvaldo i un del nouvingut Jesús Dátolo. Molts es pensaven que la temporada seria plena d'èxits fins que a la segona jornada l'Espanyol va caure derrotat a Villareal per una contundent victòria 4 a 0.
En la tercera jornada, l'Espanyol va guanyar per la mínima a l'Almeria de Lillo, amb un gran gol de Callejón. El mateix resultat va passar al cap de dues jornades amb un solitari gol del debutant Álvaro Vázquez a casa davant l'Osasuna davant Pandiani. Llavors, ja es va començar a parlar del fortí de Cornellà, encara que entremig l'equip va caure derrotat al Santiago Bernabéu per 3 gols a 0 amb un arbitratge nefast. Els dos següents partits van ser a fora de casa, fet que feia a pensar en dues derrotes consecutives davant de la Reial Societat de Tamudo (1-0 a favor dels donostiarres) i davant el Mallorca, on Luís García va donar la sorpresa marcant l'únic gol del partit.
Amb la ressaca de la victòria fora de casa, l'Espanyol va derrotar plàcidament al Llevant, on amb un gol de Caicedo a l'últil minut va posar en perill la victòria aconseguida per gols de Dátolo i Callejón. El següent partit va ser el pitjor amb diferència fins en aquell moment de lliga, on l'equip va caure derrotat a Riazor per 3 a 0. No obstant, l'equip es va saber refé davant el Málaga amb un grandíssim gol de Javi Márquez.
La setmana següent l'Espanyol va empatar a zero a Santander. L'àrbit va pitar un irreal penalt de Javi López a Munitis. Per sort, Kameni va fer una gran aturada i va permetre salvar un punt valuós ja que la setmana pròxima, l'Espanyol va guanyar claríssimament a l'Hèrcules 3 a 0 amb gols de Verdú, Osvaldo i Luís García.
Consolidats a la zona Champions, l'Espanyol va fer el millor partit del que portàvem de temporada amb una victòria al Vicente Calderón per 2 gols a 3 amb anotacions de Luís García, Verdú i el gran Dani Osvaldo. La nota negativa va ser donada per Quique Flores amb una reacció inhumana davant Luís García. A la setmana següent, l'Espanyol es va consolidar encara més a la Lliga de Campions amb una victòria per la mínima davant l'Sporting amb gol d'un ex-jugador de l'Oviedo, Luís García.
La setmana següent, pensant amb el derbi, l'equip va anar a Bilbao on es va avançar al marcador amb un gol de Dani Osvaldo. No obstant, el partit va donar un gir inesperat i l'equip va caure derrotat per dos a un.
Actualment, l'Espanyol és quart a la classificació. Aquest dissabte, arriba el partit més esperat de l'any, el derbi Espanyol-Barça.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada