diumenge, 8 d’agost del 2010

1 any sense tu, Dani.


Erets un exemple a seguir, i probablement, ho ets i ho seguiràs sent. Avui just fa un any, un dia més de l’estiu, ens va arribar la terrible notícia de que t’havies anat sense dir adéu. Realment, no ens ho podíem creure.

Amb aquests 365 dies nosaltres també em canviat amb el sentit de que sempre tenim una persona a qui recordar o pel fet de ser més madurs amb aquestes tragèdies.

Dani, a cada partit de l’Espanyol podem comprovar que tothom t’estimava amb les samarretes amb el teu nom i l’etern dorsal: el 21. També, a cada minut 21, tenim un petit homenatge cap a tu, amb un minut ple d’aplaudiments i res més, passi el que passi al camp, és el teu minut de glòria i no te’l podem treure.

Els teus companys tampoc t’obliden. En tots els gols d’aquesta temporada em pogut veure que ells et troben a faltar moltíssim. La dedicatòria d’Iván Alonso o la del teu gran amic Ferran Coromines són un detall.

També t’he de dir que em guanyat el mundial de Sud-àfrica, el mundial que tindria que haver tingut que significar el teu debut amb l’absoluta. La final contra Holanda va ser molt emotiva, al minut 116, el teu gran amic Andrés Iniesta va marcar el gol de la victòria i en la seva celebració vam poder observar un lema a través de la seva samarreta: “Dani Jarque siempre con nosotros”.

Com pots veure ha estat un any estrany, però has aconseguit que tots tinguem una cosa amb comú, i és el fet de recordar-te a tu.

La pròxima vegada que tornarem a parlar serà d’aquí un any, i així any rere any. En aquest temps, disfruta de la teva filla com si haguessis pogut fer si tot hagués anat com ens esperàvem...

1 comentari:

  1. Un article que reflecteix la grandesa d'un jugador com Dani Jarque. Sempre serà recordat per tots nosaltres.

    Una abraçada ;-)

    ResponElimina