dimarts, 21 d’abril del 2009

Espanyol 1 Racing 0

L'espanyol es col·loca a 4 punts de la salvació després de guanyar al racing 1-0 amb un solitari gol d'Iván Alonso.
El partit va començar sent un partit molt dur pels nervis que portaven els dos equips, especialment l'espanyol. El Racing només buscava pilotes llargues a Zigic però amb la covertura de Dani Jarque es va cobrir molt bé. L'espanyol va tenir una clara oportunitat de Jarque a la rematada d'un córner que va aturar el porter sense enviant-la a córner.
Es va arribar a la mitja part amb el domini de l'espanyol amb el joc però no amb el resultat, que era d'empat a 0 gols.
La segona part va començar més del mateix, pilotes llargues pels dos equips fins que al minut 14 Iván Alonso conseguia el seu tercer gol amb la samarreta de l'espanyol que era el 1-0.
El Racing va anar a l'atac amb l'incorporació de Tchité i van tenir poques ocasions, i la més clara va ser de l'espanyol, Nené amb un centre envia la pilota al travesser i la refusa Marcano amb el cap.
Al final, 5 minuts d'afegit que es van fer agònics i el partit es va acabar.
Ara a 4 punts de la salvació, i si dijous guanyem a Gijón a 1.