dissabte, 25 d’abril del 2009

SPORTING 0 - ESPANYOL 3!

Això si que és guanyar, una contundent victòria 0-3 al camp del Spoting, el Molinón.
L'espanyol es situa a només un punt de la salvació quan fa 3 setmanes estava a 8.
El partit va començar sense un domini per part d'un equip, però l'espanyol és el que va gaudir de les primeres ocacions del partit, sobretot Raúl Tamudo, que en va tenir dues. L'espanyol va començar a dominar fins que al minut 25, una bon canvi de joc li permet a Moisés Hurtado trobar a Nené i de primeres xuta i la pilota entra dins de la porteria. Era el 0-1 i el Sporting ho va començar a intentar sense recompensa, només algun xut de Carmelo va posar la por als pericos. Amb aquest resultat es va arribar a la mitja part.
A la segona part el domini va ser del Sporting i va ser el que va xutar però no va poder marcar. AL minut 73 una gran assistència de Luis Garcia li permet a Román Martínez aconseguir la sentència, el 0-2. I només un minut després una altra assitència de Luis Garcia li permet a Callejón posar el 0-3 al marcador. Amb aquell resultat l'espanyol va tenir el luxe de cambiar Nico Pareja per Marc Torrejón i David Barral va ser expulsat per una entrada a Moisés. Així va finalitzar el partit.
L'espanyol està amb una clara línia ascendent i diumenge té una altra gran final, ara, a casa contra el Betis.