dilluns, 6 d’abril del 2009

ESPANYOL 3 - DEPORTIVO 1

Al cap de 5 mesos, l'Espanyol ha tornat a guanyar a casa.
El resultat ha estat 3-1 davant un depor que si ahir guanyava es posava en cinquena posició.
L'espanyol va dominar tot el partit, menys els primers 10 minuts que es notaven els nervis dels jugadors pel que s'estaven jugant. Al minut 12 va arribar el primer gol, un contraatac guiat per de la Peña que passa en profunditat i marca a plaer Iván Alonso el seu segon gol amb la camiseta de l'Espanyol. Al minut 39 va arribar el segon aconseguit per Iván de la Peña que així es converteix en el nou màxim golejador de l'equip. Però només aconseguir el 2-0 el deportivo retalla distàncies per mitjà de Lassad amb una jugada fortuïta.
Llavors es va arribar a la mitja part.
A la represa l'espanyol va dominar clarament el partit amb moltes ocasions, ara que el deportivo va tenir algun xut llunyà que Kameni no va tenir cap problema per atural. A l'últim minut de partit l'espanyol va fer una contra que Rufete va enviar la pilota amb l'ajuda de Lopo al final de la xarxa.
Molt bon partit de l'espanyol que ara té 25 punts i està a 6 de la permanència.