dissabte, 15 d’agost del 2009

Inauguració perfecte!

Doncs si, ja tenim inaugurat el nou estadi del rcd espanyol. Va ser un gran dia per tot l'espanyolisme, per molts motius, per tenir la nova casa, per guanyar 3-0 davant tot un campió d'Europa com és el Liverpool i pels emotius actes de la cerimònia.
Va ser una festa molt emotiva amb un fet d'actes a càrrec de colles castelleres espanyolistes i de la fura dels baus, amb un espectacle molt bonic. També va contribuïr el saxofonista Pep Poblet que va tocar glòria als heroïs, la cançó guanyadora del concurs la veu d'un sentiment.
Van venir vells ídols de l'espanyolisme, fent la plantació simbòlica de la gespa del mític Sarrià i Montjuïc.
Al partit, es van enfrontar l'Espanyol i el Liverpool, amb una victòria contundent de l'espanyol 3-0 amb gols de Luis García i Ben Sahar per partida doble. Va ser un amistós més, però sempre quedarà en la història per ser el dia màgic de la inauguració.
També es van poder presentar els nous fixatges a la afició com és el cas de Verdú, Ben Sahar, Nakamura, Pillud i Roncaglia, amb molts bones actuacions per part de tots ells.
Al finalitzar el partit, es van fer uns focs artificals per concluïr el que havia estat un dels dies més importants per tots els pericos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada