dissabte, 15 d’agost del 2009

Mor Dani Jarque

No pot ser, per més que ens ho diguin, hem de preguntar, parles de Dani Jarque? I la resposta és sí.
Dani Jarque mort a causa d'un atac de cor fulminant mentres parlava amb la seva parella per telèfon a l'hotel de concentració de l'espanyol a la gira italiana, a Covercciano. Feran Corominas i el delegat de l'espanyol el van trobar inconscient i van intentar fer-li una reanimació assistida, però no va poder servir per salvar Dani Jarque. Amb aquests moments hi ha estat de shock, encara no ens ho acabem de creure, com un noi sa, fort, de 26 anys, se'ns ha anat sense poder dir l'últim adéu.
Dani Jarque ens ha deixat, als 26 anys, i des de els 12 que formava part de les categories inferiors del rcd Espanyol. Va passar per totes les categòries, demostrant que tenia prou talent i nivell per poder formar part del primer equip. Va arribar al primer equip de mans de Ramon Moya, debutant el 2002 contra el Recreativo. Els seus èxits esportius són la copa del 2006 i el subcampionat de la copa de la UEFA de 2007. El 18 de juliol d'aquest any haviat estat nombrat capità del primer equip, ja que Tamudo li va cedir el braçalet.
Per tota la família espanyolista sempre seràs el etern capità, i siguis on siguis, sempre jugarem amb 12 jugadors, ja que la teva força des del cel sempre la notarem. Dani Jarque, descansa en pau.

4 comentaris:

  1. Costarà però entre tots tirarem endavant després d'aquesta tragèdia. Per cert, tens un bloc fantàstic.

    Salutacions.

    ResponElimina
  2. Doncs si, això es realitat, jo encara estic alucinant.

    Dani,mai t'oblidarem.Has sigut un gran exemple d'entrega i amor als nostres colors.El teu esperit seguirà amb nosaltres,per sempre més.
    Fins sempre, capità!21!

    ETERN CAPITA 21!

    Crak,Dani,sempre estaràs amb nosaltres, als cors dels espanyolismes.

    Ojala que el cam es digui dani jaarque

    un petonàs i visca Jarque i visca L'espanyol!

    Besos i força Dani!

    ResponElimina
  3. wnu tu sor k no sk perika!!!..........xD
    wno xec k vagi mb x aki!! ola i adeu no¿ xD
    mua

    ResponElimina
  4. qe fort,,
    la veritat es q crec que sera dificil q ho supereu pero la lliga i el RCD Espanyol ha de continuar i aixo no vol dir que us oblideu d'ell perque sempre estara al vostre cor pero heu de disfrutar una mica lo que encara teniu per guanyar :)
    com va dir un per la tele quan va sortir lo de la seva mort:
    -Si Dani Jarque hagues vist la que ha montat per la seva mort segú que no s'hagues mort ;)

    un petòo

    ResponElimina