dilluns, 31 d’agost del 2009

Resum primera jornada de lliga

Acaba de començar la lliga 2009/2010, la lliga que promet ser la millor del món.

L'espanyol a començat amb una derrota a San Mamés, i fent una reflexió, podem trobar moltes causes. Una pot ser que l'equip no està massa rodat per aquella fatídica setmana, l'altre que l'equip no està bé anímicament i l'altre que en comptes de vendre Torrejón, Sergio Sánchez i així una llarga llista i fitxar els argentins no es tindria que haver produït. Valorant els nous fixatges no hi ha dubtes que Verdú, Nakamura i Ben Sahar són autèntics bons futbolistes. Ara, els argentins Roncaglia i Pillud van fer un mal paper, ja sigui pels nervis o per falta d'adaptació.
L'Athletic va guanyar 1 a 0 amb un partit que va dominar clarament, amb una gran actuació de Kameni, no vui ni pensar quan se'n vagi a la copa Àfrica! I també va destacar Verdú a la posició de pivot defensiu acompanyant el intocable Moisés.

Per la seva part, el Reial Madrid va guanyar 3 a 2 davant el Deportivo, on podem destacar clarament Lass, que amb els últims partits es veuen les seves qualitats ofensives. Pels nous fixatges s'ha de destacar que cada dia van a millor, sobretot Kaká, que va desplegar un gran joc.

Avui a les 00:00 s'acaba el termini de fixatges i poden donar-se autèntiques sorpreses, com la venta de Tamudo, el fixatge de Ribéry al Madrid, en fi, en menys de 24 hores es resoldran tots els dubtes...

1 comentari: