dimarts, 22 de desembre del 2009

Gran victòria en l'últim partit de l'any

L'Espanyol es tornar a trobar amb la victòria al cap de dos mesos gràcies amb un bon partit contra l'Almería. El partit va acabar amb 2-0 i sense cap dubte, el millor jugador del partit va ser Javi Márquez amb un gol i amb l'intervenció del segon. Javi Márquez va donar movilitat al mig del camp, toc, i sobretot ocasions, ocasions que no es trobaven temps enrere.
La primera part no va estar controlada per a cap equip. Les ocasions arribaven pels dos conjunts i l'Almería, amb una falta molt clara, i per l'Espanyol, una acció de Verdú van ser les més perilloses fins que en el minut 45 Verdú centra la pilota i Javi Márquez fa un xut de geni i la pilota entra per tot l'escaire. Javi Márquez el va celebrar de valent, i l'ocasió s'ho mereixia, va ser el seu primer gol a primera divisió.
La segona part la va dominar totalment el conjunt blanc-i-blau amb diverses ocasions de Callejón, Verdú i Javi Márquez. En el minut 70 va arribar el segon gol després que d'un xut de Javi Márquez, Corominas aprofités el rebot i introduís la pilota al fons de la xarxa. La dedicatoria d'aquest gol va anar dirigida al seu amic, a l'etern capità de l'espanyol Dani Jarque.
Ja s'ha arribat al final de l'any i sembla que l'espanyol va trobant el seu camí, un camí que pot arribar molt lluny.