diumenge, 13 de desembre del 2009

Iturralde va ser el protagonista


Es presentava un partit bastant desigualat, amb diferents dinàmiques. L'espanyol va fer una alineació ultra defensiva amb l'objectiu de no encaixar i poder sortir a la contra. El barça, tot el contrari.
Els primers minuts de partit els va dominar el barça amb un espanyol que guardava bé al darrere i va disposar d'una claríssima ocasió de Verdú al minut 14 en que Valdés va poder rebutjar-la a córner. El barça també en va tenir unes quantes, però Kameni, molt segur, les va poder aturar.
Tot anava com s'esperava fins al minut 37, en que Iturralde González, s'iventa un penal inexistent de Baena a Xavi. Es va poder dir que tot el món no va veure el penal menys l'àrbit. Això demostra molt. Ibrahimovic va transformar el penal i així es va arribar a la mitja part.
A la segona part l'espanyol va dominar clarament ja que amb les entrades de Javi Márquez i Callejón van donar molta verticalitat a l'equip, i sobretot, ocasions. Iván Alonso va tenir una oportunitat prou clara però no va arribar a entrar. I amb aquesta dinàmica de partit l'espanyol va tenir un parell d'oportunitats més que no es van poder transformar. I així es va arribar al final del partit.
A la conclusió Iturralde va expulsar Raúl Baena a la zona de vestidor segons diu a l'acta: Raúl Baena me dijo " ya lo verás por la tele el penalti". En fi, l'espanyol recurrirà a les targetes de Baena i de ben segur que podrà jugar el pròxim partit,

3 comentaris:

  1. Iturralde va ser com has dit tu el protagonista del partit gràcies a aquest árbit l'Espanyol va perdre el partit . L'Espanyol va tindre moltas oporunitats de gol i d'arribar a guanyar el partit però Iturralde no ho va permetre.

    Tots els jugadors estan en contra del Iturralde ja que el que va fer no es normal !

    El que li va dir Raúl Baena al árbit crec que va ser el que tena que fer ja que estava una mica rabiat com tots els pericos i l'equip .

    Enfi... VISCA L'ESPAYOL!


    Mireia.

    ResponElimina
  2. inutil de merde haahahhaaahahahhaahhahaha
    visca el barça
    aixo te pasa per ferte el xulo devant de mi i ara a perdut gilipollas
    el brujo ta tret els poders i ara l español perdera un munt de partits ia vuras uahahahahahah

    adria reuqnea(el brujo)

    ResponElimina
  3. venga ome veste a cagar que no es penal aixo

    ResponElimina