dijous, 3 de setembre del 2009

Propostes homenatge DANIEL JARQUE


Amb aquestes tres setmanes multituds de propostes omplen els despatxos del RCD Espanyol per triar els homenatges a Dani Jarque.

Just oficialitzada la seva defunció, grups importants d’associacions i de Facebook van reclamar que el nou estadi es digués Estadi Daniel Jarque. Ara, sembla una de les opcions menys possibles, ja que amb el nou estadi un dels objectius principals és fer caixa amb un patrocinador. També va sortir el nom de la ciutat esportiva, opció que sembla amb més vots juntament amb altres com fer una estàtua d’honor a Cornellà-El Prat, o també fer un mural per els afores de l’estadi amb tots els objectes que van deixar els aficionats, familiars, amics i companys a la porta 21 del nou estadi. El que també està clar és que es farà un partit en el seu honor, però falta per saber qui el jugaran, ja com un combinat de la primera divisió o el ciutat cooperativa (el seu ex equip).

Ara ja no i ets, i tots busquem fer-te homenatges per recordar-te, però sigui quin sigui, sempre estaràs al cor de tots nosaltres i el millor homenatge per tu serà sortir a guanyar cada diumenge amb el teu esperit present, molt present.


I aquí la seva última entrevista...


1 comentari:

  1. Un vídeo, realment del tot emocionant. De fet, m'enrecordo haver-lo vist parlar un parell de cops per la tv abans de la seva inesperada mort. Un cop molt dur per l'espanyolisme i per al futbol espanyol. Sens dubte aquest any serà recordat, entre d'altres, per la seva mort. I tu Roger, ànims company!

    ResponElimina