dimarts, 22 de setembre del 2009

DEPORTIVO 2 - ESPANYOL 3!

Dani Jarque ja té la seva primera victòria! Va ser a la Coruña, on l'espanyol es va imposar per 2-3 amb gols d'un magnífic Callejón i dels arribats Juan Forlín i Joan Verdú que precisament es trobava amb els seus antics companys.
El partit va començar molt bé per l'espanyol ja que al minut 19 amb el rebot d'un pal de Pareja Callejón va introduïr la pilota al fons de la xarxa, la dedicació, sense cap dubte, cap a Dani. Al minut 27 Adrián va posar l'empat per una errada de Chica en deixar el davanter tot sol i batir a Kameni sense problemes. Els aficionats pericos pensaven amb el pitjor fins que Callejón amb un excel·lent centre va provocar que Forlín fes el seu primer gol com a blanc i blau. Així es va arribar a la mitja part.
A la represa, una magnífica jugada amb molt bones triangulacions va significar que Verdú posés el 1-3 al marcador! L'espanyol va jugar molt bé tot el partit amb molt bones passades i molt bon joc, fins que al minut 77 Lassad va marcar pel Deportivo i van començar els nervis. El canvi més significant, Roncaglia per Verdú, estava destinat al patiment, ja que amb 5 defenses només tocava patir.
Al final l'espanyol va poder aguantar i se'n va portar els tres punts cap a Cornellà. Ara, a guanyar al Málaga!