dijous, 24 de setembre del 2009

Va per tu Martina!

Martina Jarque acaba de néixer i hi ha a pogut veure la primera victòria de l'espanyol!
L'espanyol va guanyar 2-1 al Málaga amb un partit molt disputat on es va gaudir de bon joc. L'onze inicial de l'espanyol va esta format per Kameni-Chica, Pareja, Forlín, David García-Moisés, Verdú- Coro- Luis García-Ben Sahar-Callejón. A primera vista, es veu la proposta de Pochettino de fer jugar la gent jove, sabent que Tamudo i de la Peña segueixen en fase de recuperació.
Els primers minuts de partit l'Espanyol va dominar clarament amb una ocasió de gol de Coro que Múnua encara no sap com la va poder salvar. Tot anava bé fins que al minut 28 de partit Juan Forlín s'introdueix malauradament el gol a la seva pròpia porteria. En canvi, l'espanyol va seguir dominant el partit amb bones ocasions de Callejón.
Al principi de la segona part Ben Sahar va marcar de cap el seu primer gol oficial amb la samarreta de l'espanyol. Aleshores l'espanyol va començar a rutllar amb atac amb moltes ocasions amb l'incoporat Iván Alonso, que al minut 80 va fer un autèntic golàs que posava el definitiu 2-1 al marcador.
Als últims minuts, Múnua, va pujar a rematar diversos córners sense sort. Al final, primera victòria oficial al nou estadi de Cornellà.
I la notícia més important que va succeïr, va ser abans del segon gol, quan Martina Jarque, filla del nostre etern capità, va néixer. Les victòries a partir d'avui aniran sempre per vosaltres dos!