divendres, 18 de setembre del 2009

Espanyol 0 - Real Madrid 3

Primer partit a casa sense Dani Jarque, debut oficial a casa davant el nou Madrid galàctic.
39140 espectadors que esperaven veure la primera victòria de la temporada però no va poder ser.
El Reial Madrid va guanyar 0-3 amb un bon partit a la segona part, ja que la primera part va ser dominada clarament per l'espanyol. Als primers minuts accions de Verdú i Moisés van posar la por al cos a Casillas, però no es van poder aprofitar les ocasions. Es va trobar un Madrid molt ofensiu, ja que Arbeloa i Marcelo semblaven més extrems que no laterals, i així ho tindria que haver aprofitat l'espanyol, atacant amb boncs contraatacs però les males actuacions i el baix rendiment de forma del conjunt atacant no van servir.
Al minut 38, amb una bona paret de Granero i Kaká va servir perquè Granero inaugurés el marcador.

A la segona part, l'espanyol va donar entrada a Coro i de la Peña però ja sigui per l'estat de la gespa o per baix rendiment van passar desapercebuts. Guti va posar el 0-2 amb una bona assitència de Kaká i a l'últim minut Cristiano Ronaldo va posar el definitiu 0-3 amb un contraatac.
Ara ja toca pensar amb la següent jornada, al camp del Deportivo, on les baixes de Tamudo, de la Peña i Nakamura poden ser vitals. Ha arribat l'hora de Sahar i companyia!