dijous, 18 de febrer del 2010

Callejón de Cornellá!

Nova victòria de l'Espanyol en el que ja és el seu fortí: Cornellà-el Prat. Aquesta vegada va ser contra el Deportivo de Miguel Ángel Lotina, persona estimada a can perico, en que aquesta vegada va haver de seguir el partit des de la graderia ja que cumplia sanció.
El partit va començar amb domini per part de l'Espanyol en que va sorprendre l'entrada d'Iván Alonso a l'onze inicial per Osvaldo, que va poder gaudir d'uns minuts a la segona part.
La primera ocasió clara va arribar per part d'Iván Alonso gràcies a una excel·lent passada de Callejón, la gran estrella del partit. El partit va continuar sense ocasions clares per ambdós equips fins que al minut 37 de partit, Callejón fa una perfecta jugada per la banda i Verdú rebenta sense problemes la xarxa de la porteria. Aquest gol significa el tercer per a Verdú, el fet que l'iguala com a màxim golejador de l'equip amb Iván Alonso.
La segona part va ser totalment perica. Només començar, una vegada més, l'Espanyol va rebre per part dels àrbits: gol anul·lat a Iván Alonso per fora de joc!!! Jo ja no sé quin és el fet, però de les paraules del senyor Sánchez Llibre de "lo que los árbitros te quitan luego te lo dan" en aquest club treuen i treuen, pero mai donen!
I sort que tenim de José Callejón, que després d'un magnífic gol gràcies a una assistència de Javi Márquez, ja és anomenat per diferents locutors com José de la Gran Via. I el fet ho reconeix, Callejón va marcar en el punt idoni del partit. Gràcies a aquest gol, al Deportivo li van entrar els nervis i Antonio Tomás va ser expulsat per un cop del colze a Chica, un Chica que en els últims partits s'està gunyant el lloc i fins i tot ens dóna algun detall com una retallada de tacó.
Després de l'expulsió, l'Espanyol va seguir dominant, i un altre gol anul·lat, aquesta vegada a Osvaldo, en que és just.
I el partit va arribar a la fi coronant Callejón com el nou rei de Cornellà. I ara, la assignatura pendent és guanyar fora de casa. Aquest diumenge, toca guanyar a Málaga!

1 comentari:

  1. rogerhioo, ahaha
    noree, qe la veritat esque us u vau mereixer la vistoria, davant un rival que està fent molt bona temporada.
    S'ha de dir, que aquest dissabte ho tindreu molt difisil al camp del màlagaa.
    FORÇA BARÇAAAA!

    ResponElimina