dijous, 25 de febrer del 2010

Injustíssima derrota!


L'espanyol ha patit una injustíssima derrota a la Rosaleda. La alineació va sobtar molt al veure que Pochettino va posar a l'onze inicial Baena i Victor Ruíz enlloc de Moisés i Forlín.
El partit va començar amb un gol ràpid per part de Fernando del Málaga rematant una falta a la frontal de l'àrea. Després del gol, l'Espanyol va començar a dominar el partit i va gaudir de les millors oportunitats. Al minut 45, Victor Ruíz va aconseguir marcar el primer gol de l'Espanyol fora de casa al cap de 5 mesos, un fet molt important per aconseguir la remontada a la lliga.
Només començar la segona part, l'àrbit es va menjar un claríssim penal a Iván Alonso, motiu pel que fa pensar que el Villarato també va en contra de l'Espanyol. L'Espanyol va continuar dominant i amb Callejón, amb una vaselina perfecte que va anar al travesser, Luís García, amb un xut arrans del pal, i Osvaldo i Pareja, vam tenir les millors ocasions per haver sentenciat el partit.
Quan tot semblava indicar que l'Espanyol podria guanyar el partit, Obinna, després d'un mal refús va anotar el segon i últim gol del Málaga, gol que els hi donava tres punts gloriosos.
I així es va arribar a la fi. L'Espanyol, una vegada més, va tornar a perdre a fora de casa.
I aquesta semana a Chapín, camp propici per poder guanyar els 3 punts i deixar definitivament la zona baixa de la classificació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada