diumenge, 7 de febrer del 2010

Una nova derrota a domicili, aquesta vegada, al Bernabéu

L'Espanyol afrontava el partit del Bernabéu com un partit que pogués significar un cop de moral amb una important victòria. Però no va poder ser així, el Reial Madrid va dominar clarament el partit i el resultat final va ser 3 a 0.
Només començar el partit, Ramos ja havia avançat el Madrid gràcies a una rematada de córner. L'Espanyol va intentar remontar, amb Javi Márquez com a portador de l'equip, sense ocasions clares. A la mitja hora de partit, Kaká, gràcies a un rebot, va introduïr la pilota al fons de la xarxa, la qual cosa significa que l'Espanyol ja tenia que remontar dos gols.
I a l'últim minut de la primera part, Pareja es va fer un esquinç al genoll, encara que ell va continuar fins a mitjan de la segona part.
A la represa, l'Espanyol va arribar molt més amb Iván Alonso i Marqués com a referents. L'ocasió més clara va arribar de mans d'Iván Alonso en que Casillas va poder desviar la pilota a córner. Javi Márquez també ho va intentar amb un parell de faltes, però no va arribar a poder marca el gol que donés esperances a l'Espanyol d'una possible remontada.
I quan tot feia indicar que el partit acabaria amb 2 gols de diferència del Madrid, Higuaín va aprofitar un error de Victor Ruíz i va superar a Kameni fent el tercer gol del Madrid.